Kotisivu­paketti täysin omalla ilmeellä

mm. kotisivut, verkkotunnus sekä hostaus vain 60€/kk

  • Yksinkertainen, helposti laajennettava piensivusto täysin omalla graafisella ilmeellä ja sivurakenteella
  • Toteutettu hakukoneystävällisenä ja mobiiliyhteensopivana Mediakummun omalla monikäyttöisellä moduulipohjaisella WordPress-teemalla
  • Sivuston laajuus etusivu, 1-5 alasivua, blogi
  • Käyttökoulutus perussisältöjen muokkaukseen
  • Kotimainen, nopea webhotelli verkkosivustolle
  • WordPress-huolenpitopalvelu (Basic)
  • 1 kpl .fi-verkkotunnus, nimipalvelu verkkotunnukselle ja sähköpostilaatikko
  • SSL/TLS-varmenne (https)
  • Levytilaa käytössä sivustolla ja sähköpostilla yht. 2 Gt
  • Liikennöintiraja 25 Gt/kk

Varmista, että viestisi kuuluu ja näkyy vaaleissa

Hyvin suunnitellulla vaalimainonnalla on suuri merkitys vaaleissa menestymiseen!

Mediakummun tarjoamat laadukkaat kotisivut ovat avain menestykseen vaaleissa. 63 % ihmisistä on sitä mieltä, että kuntavaalit ovat yhtä tärkeät vaalit kuin eduskuntavaalit. Palveluidemme avulla voit keskittyä tärkeimpään: kampanjointiin! Muista myös, että saat kauttamme kampanjaasi myös mm. vaaliesitteet, flyerit ja mainokset.

Kotisivut ovat vaalikampanjasi tärkeimpiä markkinoinnin työkaluja. Panosta tulevaisuuteen!

Tarjoamme vaalikampanjallesi näyttävät ja helposti käyttöönotettavat kotisivut. Huolehdimme että kampanjasivustosi toimii kaikilla päätelaitteilla moitteettomasti, yksityiskohdat huomioituna ja hiottuna.

Meiltä saat lisäksi ideoita ja vinkkejä sivustosi toteutukseen!

Tee ensivaikutelmasta unohtumaton – luomme ehdokkaalle kotisivut, jotka erottuvat joukosta!

Suunnittelemamme kotisivut ovat mietitty alusta pitäen juuri sinun tarpeita ajatellen. Meiltä saat myös aina ideoita rakenteeseen, kuvitukseen ja sisältöihin.

Viimeistelty lopputulos antaa luotettavan mielikuvan vaaliehdokkaasta ja kävijöiden on helppo tutustua syvällisemmin ehdokkaaseen ja hänen poliittisiin näkemyksiinsä.

Kysy tarjous!

Kustannus­tehokas ja turvallinen ratkaisu

Mediakumpu Jatkuva -kotisivupaketissa minimi sopimuskausi on 12kk ja irtisanomisaika 3kk. Jatkuva on kustannustehokas ja toimiva ratkaisu vaaliehdokkaiden lisäksi mm. pienyrityksille sekä yhdistyksille. Perussivuston ominaisuuksia ja moduuleja on tietenkin mahdollista myös räätälöidä tarpeen mukaan lisämaksusta.

WordPress-huolenpito­palvelu mukana kotisivupaketissa

Huolenpitopalvelun avulla pidämme huolta kotisivujesi WordPress-päivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioinnista. Mediakummun ylläpitämänä WordPress-sivustosi on turvallinen ja aina käytettävissä.

Miksi kotisivut kunta- ja aluevaaliehdokkaalle?

Kotisivut tarjoavat ehdokkaalle vahvan viestinnän ja näkyvyyden työkalun, jolla voi tehokkaasti tavoittaa ja vakuuttaa äänestäjiä.

Vaaliohjelman esittely

Mediakummun tarjoamat kotisivut tarjoavat ehdokkaalle alustan, jossa hän voi yksityiskohtaisesti esitellä vaaliohjelmansa, arvonsa ja tavoitteensa. Tämä antaa äänestäjille mahdollisuuden tutustua syvällisemmin ehdokkaaseen ja hänen poliittisiin näkemyksiinsä.

Helppo saatavuus

Ehdokkaasta kiinnostuneet äänestäjät voivat helposti löytää tietoa ja yhteystiedot yhdestä paikasta. Kotisivut toimivat ehdokkaan digitaalisen läsnäolon keskuksena, jossa kaikki oleellinen informaatio on koottuna yhteen.

Äänestäjien sitouttaminen

Kotisivuillesi saat käyttöön työkaluja, joilla voit aktivoida ja sitouttaa äänestäjiäsi. Esim. vaaliblogi tai suoran yhteyden ottaminen ehdokkaaseen ovat mahdollisia.

Kampanjan luotettavuus ja uskottavuus

Hyvin rakennetut kotisivut antavat ammattimaisen ja uskottavan kuvan vaaliehdokkaasta. Ne voivat viestiä siitä, että ehdokas on sitoutunut ja vakavasti otettava vaihtoehto.

Digitaalisen markkinoinnin tuki

Kotisivut ovat kunta- ja aluevaaliehdokkaan kampanjassa digitaalisen markkinoinnin perusta. Sosiaalisen median mainokset ja sähköpostikampanjat voidaan ohjata kotisivuille, jolloin voidaan seurata vierailijoiden toimintaa ja tarjota tarkempaa tietoa kiinnostuneille.

Monipuolinen sisältö

Kotisivuilla voi jakaa eri tyyppistä sisältöä, kuten blogikirjoituksia, videoita, ja lehdistötiedotteita. Tämä mahdollistaa monimuotoisen viestinnän ja tarjoaa potentiaalisille äänestäjille monia tapoja saada tietoa.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hyvin optimoidut kotisivut nousevat esiin paremmin hakutuloksissa, kun äänestäjät etsivät tietoa alueen ehdokkaista. Tämä auttaa ehdokasta tavoittamaan uusia yleisöjä, joita hän ei välttämättä tavoittaisi muilla kanavilla.

Vaaleissa mainostaminen

Vaalimainonta julkisilla paikoilla

  • Kunnalliset vaalimainospaikat: Monet kunnat ja kaupungit tarjoavat virallisia vaalimainontapaikkoja, kuten mainostauluja ja julkisia ilmoitustauluja, joissa puolueet ja ehdokkaat voivat esitellä kampanjoitaan. Nämä paikat ovat yleensä maksuttomia, mutta niiden käyttöön liittyy usein tarkat aikarajat ja sijoittelusäännöt.
  • Katujen varret ja tienvarsimainonta: Vaalimainoksia voidaan sijoittaa tiettyihin julkisiin paikkoihin, kuten katujen varsille. Kunnat voivat antaa ohjeita siitä, missä ja milloin tienvarsimainontaa saa tehdä, ja mainosten asettaminen saattaa olla sallittua vain tiettyjen päivämäärien välillä ennen vaalipäivää.

Mainonta digitaalisessa mediassa

  • Sosiaalinen media: Ehdokkaat voivat mainostaa kampanjoitaan sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Näissä mainoksissa on tärkeää noudattaa alustan sääntöjä ja ilmoittaa selkeästi, että kyseessä on vaalimainos.
  • Verkkosivut ja uutisportaalit: Digitaalinen mainonta verkkosivustoilla ja uutisportaaleissa on sallittua. Mainosten pitää kuitenkin olla läpinäkyviä ja tunnistettavia vaalimainoksiksi.

Printti- ja televisiomainonta

  • Lehdet: Printtimainonta sanoma- ja aikakauslehdissä on yleinen vaalien aikana. Lehdet voivat tarjota erillisiä mainospaikkoja, ja mainosten täytyy olla tunnistettavia poliittisiksi.
  • Televisio ja radio: Televisiossa ja radiossa tapahtuva mainonta on myös sallittua, kunhan se noudattaa mainoskanavien ja yleisten vaalimainontasääntöjen vaatimuksia.

Mainostaminen omissa tapahtumissa ja tiloissa

  • Puolueiden ja ehdokkaiden omat tilaisuudet: Ehdokkaat voivat mainostaa ja jakaa kampanjamateriaalia omissa tilaisuuksissaan sekä esimerkiksi puolueiden vaaliteltoilla toreilla ja markkinoilla.
  • Yksityisten kiinteistöjen mainokset: Vaalimainoksia voidaan asettaa myös yksityisille kiinteistöille, mutta tähän tarvitaan kiinteistönomistajan lupa.

Mainosrajoitukset ja vaalisäännöt

  • Vaalirahoitus ja ilmoitusvelvollisuus: Ehdokkaiden ja puolueiden on ilmoitettava saamansa vaalirahoitus, ja mainonnan tulee olla rahoitussääntöjen mukaista.
  • Vaalimainonnan rajoitukset vaalipäivänä: Vaalipäivänä ja sitä edeltävänä päivänä vaalimainonta on rajoitettua tai kokonaan kiellettyä tietyillä alueilla, kuten äänestyspaikkojen läheisyydessä.

Näiden sääntöjen tarkemmat yksityiskohdat voivat vaihdella kunnittain, joten ehdokkaiden on syytä tarkistaa oman kuntansa antamat ohjeet ja aikataulut liittyen vaalimainontaan.

Mitä ehdokkaan kotisivut voivat sisältää?

Etusivu

Selkeä ja informatiivinen etusivu, joka esittelee ehdokkaan periaatteet ja arvot, vaaliohjelman sekä asiatavoitteet ja ratkaisut.

Vaaliblogi

Ehdokkaan vaaliblogi auttaa ehdokasta pitämään äänestäjäsi ajan tasalla ja vahvistaa asiantuntijuuttasi ehdokkaana. Blogi myös lisää sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Yhteystiedot ja lomakkeet

Mahdollistaa äänestäjiesi yhteydenoton helposti ja nopeasti.

Ajankohtaista-sivu

Seuraa tämän hetken tärkeimpiä uutisia ja tapahtumia vaalikentältä! Ajankohtaista-osiossa voit tarjota tuoreimmat tiedot vaalipäivistä, puolueiden linjauksista ja vaalikeskusteluista.

Ehdokkaan esittely

Ehdokkaan esittely on tärkeä osa vaalisivustoa, sillä se tarjoaa äänestäjille mahdollisuuden tutustua ehdokkaaseen, hänen arvoihinsa ja tavoitteisiinsa. Tämä tieto auttaa äänestäjää tekemään valinnan, joka vastaa hänen näkemyksiään ja odotuksiaan tulevaisuuden päätöksenteosta.

Kärkiteemat

Kiinnitä huomio vaaliteemoihisi, jotta äänestäjät voit tehdä perustellun valinnan vaaleissa.

WordPress-kotisivujen SEO–näkyvyys hakukoneissa

Hakukoneoptimointi (SEO) on keskeinen osa menestyvää verkkosivustoa. WordPressin ja Mediakummun ammattilaisten avulla optimoimme yrityksesi sivuston hakukoneita varten.

Avainsana­tutkimus

Varmistamme, että kotisivusi sisältää oikeat avainsanat, joita potentiaaliset asiakkaasi hakevat.

Meta-kuvaukset ja otsikot

Jokaiselle sivulle lisätään optimoidut meta-kuvaukset ja otsikot, jotka parantavat sijoitustasi hakutuloksissa.

Sisäinen linkitys

Rakennamme sivustollesi selkeän ja hakukoneita tukevan sisäisen linkkirakenteen.

Kuvien optimointi

Optimoimme sivustosi kuvat, jotta ne latautuvat nopeasti ja parantavat käyttökokemusta sekä hakukoneiden arvostusta.

Asiakkailtamme kuultua

Olemme luotettava ja osaava kumppani ja meillä on tunnetusti korkea asiakastyytyväisyys. Luo kanssamme WordPress-kotisivut, jotka erottuvat joukosta!

Toiminut moitteettomasti. Palvelu ystävällistä. Nopeasti reagoitu pyyntöihin. Suosittelemme Mediakumpua muillekin yrityksille kumppaniksi!
Jarno Linnolahti, Joensuun Jääkarhut ry
Lähtötilanne ja projekti onnistuivat hyvin. Tunsimme Mediakummun työn jäljen entuudestaan ja saatoimme luottaa heidän ammattitaitoon. Lopputulos ei pettänyt tälläkään kertaa. Toiveemme kuultiin erinomaisesti ja ne otettiin huomioon upeasti.
Jarkko Åström, Consultor Oy
Mediakummun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen - toteutus vastaa hintaa. Kaikissa toteutuksissa lähdettiin asiakkaan näkemyksestä liikkeelle. Vastaavat erittäin nopeasti viesteihin ja pyydetyt muutokset ovat suoritettuna minuuteissa.
Patrik Lauhaluoma, Sensiprima Oy
Tehokasta ja luovaa työtä suunnitellussa aikataulussa. Saimme toivomiimme kehityskohteisiin yksilölliset ja onnistuneet ratkaisut. Visuaalisuudesta olimme erityisen tyytyväisiä. Lopputulos ylitti odotuksemme.
Petri Moilanen, JH-Lämpö Oy
Projekti sujui alusta lähtien sujuvasti ja yhteistyö Mediakummun kanssa oli vaivatonta. Saimme sellaisen sivuston, josta olimme puhuneetkin. Mielestämme hinta/laatu-suhde tällä projektilla oli hyvä! Kommunikointi oli erittäin sujuvaa koko projektin ajan ja sen jälkeen.
Arttu Vattulainen, Run Revolution
Iso kiitos mutkattomasta projektin toteutuksesta. Meidän toiminnan tarpeet ja toiveet ymmärrettiin täysin ja projektin toteutus oli täys 10! Yhteydenpito sujui loistavasti ja ei tarvinnut huolehtia ollenkaan projektin etenemisestä. Tulevassa mielellään tehdään uusia projekteja yhdessä Mediakummun kanssa lisää! Suosittelen.
Zelia Dalla Valle, Dalla Valle Oy
Kaikki sivuihin liittyvät toiveemme toteutettiin. Sivujen visuaalinen ilme on raikas ja moderni sekä käytettävyys mm. saavutettavuusvaatimuksien mukainen. Mediakummun kanssa kommunikointi on ollut ratkaisukeskeistä ja mutkatonta....
Mirjam Kempas, Evantia
Kokonaisuudessaan projekti onnistui mallikkaasti heti alusta alkaen, aina valmiiseen julkaisuun asti. Toiveitamme kuunneltiin ja ideat muutettiin toimiviksi ratkaisuiksi. Toteutuksella saatiin nykyaikaiset sekä myyvemmät sivut eli juuri sitä mitä haettiinkin.
Olli Kuronen, Sähköasennus Kuronen
Jouni Karppanen at Mediakumpu has done an excellent job in listening to my ideas as well as in a gentle way guided me in the world of web design and function. I recommend Jouni as a positive, totally reliable and talented, hardworking guy. The best ’webguy’ I can imagine.
Anneli Magnusson aka the artist PANDORA
Asiat hoitui hyvin ja nopeasti. Suosittelemme Mediakumpua muillekin yrityksille kumppaniksi!
Liperin Kiinteistöhuolto
Palvelu on ollut aina ihan mielettömän hyvää ja olette pystyneet tarvittaessa nopeastikin tekemään muutoksia. On mahtavaa, että teiltä kysyessä ei ole kynnystä kysyä tyhmiä tai apua ihan yksinkertaisiinkin juttuihin.
Honkalampi-säätiö
Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista. Kysymyksiin saimme selkeät vastaukset, eikä tarvinnut kysyä samasta asiasta uudestaan, mikä oli tärkeä kokemus nettisivuista muuten ymmärtämättömälle henkilölle! Suosittelemme...
Taina Alastalo, Visus Terveyteen
Verkkokauppa alkoi jauhamaan tulosta välittömästi julkaisun jälkeen! Lopputulos ylitti vaatimukset ja odotukset – kaikki asiakkaan toiveet toteutettiin. Kaikki viestinkanavat käytössä, kommunikointi sujui ymmärrettävästi maallikollekin. Suosittelemme...
Pasi Karjalainen, Porin Matti
Kiitos Mediakumpu ja Jouni! Majatalo Pikkuprihan sivujen teko sujui meidän kantilta tosi luonnikkaasti ja jouhevasti. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän astisesta. Meistähän ette ihan vielä pääse eroon.
Elina Haavisto-Virtanen, Majatalo Pikkupriha
Aivan kymppi projekti! Yhteydenpito koko projektin ajan huippuluokkaa. Väliaikaselvityksiä saimme pyytämättä ja muutenkin asiakas pidettiin hyvin perillä missä mennään. Yhteydenpito 100-0 parempaa kuin aiemman kumppanimme kanssa. Mediakummun Jouni ja Matias saivat homman kerralla maaliin!
Toni Haatainen, Myyntipäällikkö, Manilla Oy
Verkkokauppa­projekti meni sujuvasti maaliin alusta loppuun saakka. Kaikki mitä osasin pyytää saatiin toteutettua. Saimme rahallemme vastinetta – sivusto on saanut erittäin hyvää palautetta. Suosittelemme Mediakumpua...
Jarkko Pääkkönen, Nurmeksen Teräsmyynti, PAMECO
Ero vanhojen ja uusien sivujen välillä on valtava. Sivut ovat nyt visuaalisesti houkuttelevat, asiakkaamme pystyvät tekemään ostoksia verkkokaupassa sujuvasti ja valikoiman päivittäminen on helppoa, koska tekniikka kaiken takana on tuotu tähän päivään. Saimme vastinetta rahoillemme.
Kustannus-Mäkelä
Mediakummun ja Ravintola Uuniperunan yhteistyö onnistui erinomaisesti - toiveiden mukaan suunnitellusta logosta tuli aivan supersympaattinen. Nettisivustolle toteutettiin nopeasti näyttävä ja toimiva ulkoasu sekä tarvitsemamme ominaisuudet. Nettisivuston ulkoisessa auditoinnissa todettiin, että mm. taitto ja tekniikka on viimeisen päälle kunnossa.
Ravintola Uuniperuna

Tarjouspyyntö

Lähetä alla olevalla lomakkeella meille tarjouspyyntö haluamistasi palveluista ja olemme sinuun yhteydessä pikimiten.

Yhteystiedot

Mediakumpu on täyden palvelun WordPress -asiantuntija sekä graafisen suunnittelun moniosaaja

info@mediakumpu.fi
050 597 9565